SKI VIKEND 2017

Ove godine organizujemo ski-vikend na Žabljaku u ovkiru Mense Crne Gore i njenih prijatelja. Kao i ranijih godina, ski-vikend ce se održati krajem treće sedmice marta (18-19 mart 2017).

Ovo druženje ce početi u subotu 18. marta, polaskom iz Podgorice u ranim jutarnjim časovima, kako bi zainteresovani za skijanje iskoristili cijeli dan. U večernjim satima je organizovana zabava za sve zainteresovane.
U nedelju 19. marta nakon doručka skijašima je na raspolaganju cijeli dan, a ljudima koji su zainteresovani za šetnju biće organizovan prevoz do Crnog jezera. U večernjim satima je planiran povratak za Podgoricu. Cijena ski-vikenda sa prevozom iznosi 35 evra, za članove Mense 25. Za osobe mlađe od 12 godina cijena je umanjena za 50%.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me