OKUPLJANJE NA KRUPCU

Poštovani mensaši, obavještavamo vas da lokalna Mensa Nikšića u dogovoru sa predsjedništvom Mense Crne Gore organizuje okupljanje uz roštilj za vikend 9. i 10. juna u Nikšiću na jezeru Krupac.

Program druženja je planiran na sledeći način:

Subota 9. 6. 
Za sve koji su u mogućnosti i koji su voljni da kampuju uz pivo, gitare i uživanje u kupanju na plažama jezera, druženje bi počelo dan ranije, 9. 6. popodne, dok bi se ostali pridružili narednog jutra.

Nedelja 10. 6.  
Tematsko druženje uz roštilj je po sledećem:
-Mensa muzičari - svi koji sviraju se pozivaju da ponesu sa sobom svoje instrumente i pokažu svoje umijeće;
-takmičenje za članove i djecu članova Mense iz raznih oblasti.

Smatramo da je termin za okupljanje idealan prije sezone godišnjih odmora, a nakon početka školskih raspusta. Pozivamo da se odazovete u što većem broju na, nadamo se, jedno lijepo i nezaboravno vikend druženje.
Troškove hrane i pića snosi Mensa Crne Gore, dok je vaše da ne zaboravite da dođete i da sa sobom ponesete dobre volje i raspoloženja za druženje.

U cilju što kvalitetnije organizacije ovog okupljanja, molimo sve zainteresovane članove da svoj dolazak prijave najkasnije do četvrtka 7. juna kako bi obezbijedili dovoljne količine hrane i pića za sve prisutne. U prijavi je potrebno navesti broj telefona za kontakt, da li ćete doći u subotu ili u nedelju, koliko ljudi (odraslih i djece) dolazi sa vama, šta pijete (da se ne bi uzimale nepotrebne količine pića koje se ne pije), posebne zahtjeve za hranom (određena vrsta mesa, vegetarijanska ili veganska hrana).
Prijave slati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kao i na svim drugim okupljanjima Mense i na ovom okupljanju budite slobodni da pozovete vaše članove porodice i prijatelje.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me