SIG ZA EDUKACIJU

Dragi članovi,


u cilju organizovanja edukativnih sadržaja, kako za članstvo Mense Crne Gore, tako i za građanstvo, formiran je SIG za edukaciju.

Kao što ime kaže, osnovni ciljevi ovog SIG-a su organizovanje raznih treninga, seminara, obuka… Koordinator SIG-a je Maja Lakić.


U sklopu dosadašnje saradnje sa dr Tanjom Petrović (psiholog i psihoterapeut) i organizovanjem treninga “Komunikacijskih vještina i samopouzdanja (Asertivni trening)” i “Emocionalna inteligencija”, u zavisnosti od interesovanja u okviru SIG-a će se nastaviti sa organizovanjem ova dva treninga, kao i dva nova treninga: “Partnerski odnosi” i “Motivacija – ključ uspjeha”. Takođe, u planu je pokretanje školica za djecu predškolskog i školskog uzrasta (Kreativna školica, Učimo brzo i lako jer znamo kako, eDodatna iz matematike, Darovito dijete, STEM škole, Kreativno pamćenje...). Koordinator SIG-a zajedno sa ostalim članovima će pokušati da ostvari saradnju sa drugim organizacijama koje se bave edukacijom kako u našoj zemlji, tako i van granica Crne Gore. Do kraja ove godine u planu je da se stupi u kontakt sa članovima Mense Srbije koji imaju svoje školice za djecu, a sa kojima je do sada više puta pričano na temu ostvarivanja saradnje.


Stoga, ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u aktivnostima SIG-a za edukaciju, prijavite se na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


Pozdrav!

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me