ŠKOLA RETORIKE

Poštovani članovi Mense Crne Gore, obavještavamo Vas da je u toku konkurs za upis 18. generacije polaznika Škole retorike.

Članovi Mense Crne Gore, kako je to praksa već godinama, imaju pravo na popust od 20% na iznos školarine (stoga umjesto 250, za članove Mense školarina iznosi 200 eura - uz mogućnost plaćanja u tri rate).

Škola retorike akreditovana je od strane Nacionalnog savjeta za obrazovanje, a ove godine obilježiće jubilej 10 godina postojanja. Program Škole retorike usmjeren je na usavršavanje vještina dobrog govora, debatovanja i pregovaranja, a do sada je isti pohađalo više od 500 polaznika.

Detaljnije informacije možete pronaći na FB i instagram profilu Škole retorike, kao i sajtu www.retorika.me, ili pozvati na broj 069 556 522.

18. generacija polaznika počinje sa radom 12. februara 2019. godine. Časovi će biti održavani svakog četvrtka i svakog drugog utorka, u terminu od 18 do 21 h, shodno rasporedu koji se nalazi ovdje.

Prijavljivanje je moguće najkasnije do 10. februara u 12 h, a vrši se popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi ovdje, te slanjem istog na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Srdačan pozdrav,

--

Škola retorike

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me