MEMORANDUM O SARADNJI


IPA Sekcija Crna Gora (Međunarodna policijska asocijacija) i Mensa Crna Gora su dana 21. 6. 2016. godine potpisali memorandum o saradnji

s ciljem upoznavanja, druženja i učestvovanja u različitim aktivnostima na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i nezavisnosti kao odraz buduće saradnje ove dvije organizacije.

Potpisnici će svoje aktivnosti usmjeriti na međusobnu afirmaciju i zajedničke aktivnosti, u skladu sa potrebama i zahtjevima organizovaće se prezentacije i seminari, uspostavljaće se saradnja i povezivanje.

Potpisnici se takođe obavezuju da na svim događajima koje organizuju omoguće učešće članovima druge ugovorne strane pod istim uslovima koji važe i za njihove članove.

Za sve zainteresovane IPA članove obezbijeđen je popust u iznosu od 25% prilikom testiranja bazične inteligencije.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me