DANI MENSE U BEOGRADU

Sa zadovoljstvom vam prosleđujemo poziv Mense Srbije na događaj "Dani Mense u Beogradu 2016" za vrijeme Beer festa.


_______________________________________

Poštovani članovi,

Ove godine ćemo od 19. do 21. avgusta 2016. godine imati priliku da se uz uobičajene, ali i uz potpuno nove sadržaje družimo tokom Dana Mense u Beogradu koji se po tradiciji održavaju u vreme Beer festa . Za razliku od prethodnih dvanaest godina, ove godine se tog vikenda održavaju i završna takmičenja Olimpijskih igara u Riju.
I ove godine se delovi programa Dana Mense u Beogradu preklapaju, ali smo, gde god je to bilo moguće, dogovorili više od jednog termina.

Program manifestacije će 19. avgusta 2016. godine u 19h zvanično otvoriti predsednica Mense Srbije Aleksandra Borović i urednica književnog i tribinskog programa Kulturnog centra Beograda Olivera Stošić Rakić u prostoru ARTGET galerije KCB-a (Trg Republike 5/I) a potom sledi predavanje pod naslovom "Zašto ljudi sarađuju i kažnjavaju?" koje će održati Milovan Dekić, asistent na Fakultetu političkih nauka koji radi i u firmi Nordeus.

Program DMBG 2016

https://www.mensa.rs/sr/lokalne/beograd/dmbg2016/

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me