TESTIRANJE INTELIGENCIJE U PODGORICI

Mensa Crne Gore će u nedelju 18. septembra 2016. godine u 12 časova organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici. Testiranje će se održati u prostorijama Univerziteta “Mediteran” Podgorica. Adresa fakulteta je ul. Vaka Đurovića bb (sjeverna tribina Gradskog stadiona, 2. sprat).

Prijava za testiranje je obavezna. Rok za prijavu je otvoren do petka 16. septembra 2016. godine do 12 časova. Prijava podrazumijeva slanje podataka (ime i prezime kandidata, JMBG i telefon za kontakt) na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

Cijena testiranja je 10 evra, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25%. Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 17 godina.

Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

Napomena: Mensa Crne Gore je obezbijedila besplatno testiranje za sve one koji su se odazvali našoj akciji  dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je trajala od 18. do 22. aprila 2016. godine u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore.

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me