SAOPŠTENJE VEZANO ZA ON-LINE TESTOVE IQ

 

Povodom pojave raznih IQ testova i diskusionih foruma na internetu, naša organizacija izdaje sledeće saopštenje:

Mensa Crne Gore ne podržava nijedan on-line internet IQ test. Ti testovi ne predstavljaju pouzdan psihometrijski instrument i Mensa Crne Gore ni na koji način nije učestvovala u izradi kao ni u standardizaciji istih, pa se može smatrati da ni na koji način ne odgovaramo za kvalitet rezultata koji se dobijaju tim putem.
Preko ovog sajta, mailing liste ili naše Facebook stranice se možete informisati o datumima testiranja koje mi sprovodimo.

Sva testiranja koja nisu direktno organizovana od strane Mense nemaju našu podršku za rad i pozivanje na Mensu predstavlja zloupotrebu našeg imena i logoa.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me