Prijem novih članova

 

Mensa Crne Gore će u subotu 15.12.2012. godine u 12:00 organizovati prijem novih članova. Pod novim članom se podrazumijevaju svi kandidati koji su radili test bazične inteligencije i ostvarili koeficijent inteligencije koji ih svrstava među 2% najinteligentnijih ljudi na svijetu, a koji nisu aktivni članovi Mense Crne Gore za tekuću godinu.

Prijem novih članova će se obaviti u prostorijama Fakulteta za državne i evropske studije u Podgorici – KIC „Budo Tomović“, kabinet informatike. Nadamo se da će se ovom prijemu odazvati kako oni članovi koji su radili test u organizaciji Mense Crne Gore od prvog testiranja održanog u Crnoj Gori (1998. godine do danas), tako i oni koji su uslov za članstvo zadovoljili u nekom od gradova bivše SFRJ prije 1998. godine.

Razlog organizovanja prijema je upoznavanje novih članova sa istorijatom Mense Crne Gore, trenutnim aktivnostima i planovima za budući period, kao i međusobno upoznavanja, a u cilju povećavanja broja aktivnih članova. 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me