Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Mensa Crne Gore će organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Podgorici. Akcija će se održati  u subotu 08.12.2012. godine u 9 h u prostorijama Kliničkog centra Crne Gore - Centar za transfuziju krvi.

 

Molimo sve članove i prijatelje Mense Crne Gore da se odazovu u što većem broju. Zainteresovani za davanje krvi se mogu prijaviti slanjem SMS poruke na broj 067/594-069.

NAPOMENA: davaoci krvi, u subotu prije nego što pristupe davanju krvi, mogu popiti kafu ili sok, kao i pojesti voće. Ne smiju se konzumirati alkohol i jaka hrana. 

 

P.S.

Svi davaoci krvi koji se odazovu na ovu akciju ostvaruju pravo na besplatno testiranje bazične inteligencije koje će Mensa Crne Gore organizovati dana 15.12.2012. godine. Detaljnije o testiranju uskoro na ovim stranicama.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me