TESTIRANJE INTELIGENCIJE U PODGORICI

Mensa Crne Gore će u nedjelju, 25. oktobra 2015. godine u 11:00 časova organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici. Testiranje će se održati u prostorijama Univerziteta “Mediteran” - Fakultet za informacione tehnologije.
Adresa fakulteta je ul. Vaka Đurovića bb (sjeverna tribina Gradskog stadiona, 2. sprat).

Prijava za testiranje je obavezna. Rok za prijavu je otvoren do subote, 24. oktobra u 11:00h. 
Prijavu sa podacima (ime i prezime kandidata, JMBG i telefon za kontakt) poslati na mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Cijena testiranja je 10 evra, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25%. Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina. Rezultati testova se dostavljaju lično, ili na adresu koju odredi kandidat. Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od strane Mense International koji pregleda testove.

Napominjemo da Mensin test inteligencije možete da radite najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me