IZBORNA SKUPŠTINA

Dragi članovi,

obavještavamo vas da će se Izborna skupština održati 6. 9. 2014. godine sa početkom u 11:00 h na Fakultetu za državne i evropske studije (A1 sala, koja se nalazi u sjevernoj tribini Gradskog stadiona).

Glasanje će biti javno, putem glasačkih listića. Prebrojavanje glasova biće obavljeno nakon završetka glasanja, kada će biti i objavljeni rezultati glasanja.

Detaljni rezultati glasanja biće objavljeni putem mailing liste.

Takođe, za članove koji nijesu u mogućnosti da prisistvuju Izbornoj skupštini, biće omogućeno i glasanje putem SMS-a i maila.

Nakon pristizanja kandidatura, Predsjednik Skupštine javno će objaviti spisak pristiglih kandidata i timova, kao i konačan spisak članova koji imaju pravo glasa.

Nakon završetka glasanja za Upravni odbor biće izvršeno glasanje za izbor članova Nadzornog odbora.

S poštovanjem,
Izbora komisija

 

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me