OBAVJEŠTENJE

Na vanrednoj sjednici Skupštine Mense Crne Gore, održanoj u prostorijama Fakulteta za informacione tehnologije Univerziteta Mediteran dana 29.8.2015. godine usvojen je predlog da se Izborna skupština održi dana 12.9.2015. godine sa početkom u 12h, takođe u prostorijama FIT-a.

U skladu sa Pravilnikom o radu Skupštine, kandidati i timovi koji žele da se kandiduju na izborima, kanidaturu treba da pošalju Predsjedniku Skupštine na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije sedam dana uoči održavanja Izborne skupštine.

Regularnost izbora će kontrolisati tročlana izborna komisija koja će usvojene procedure o pravilima glasanja objaviti najkasnije 48 sati prije održavanja Izborne skupštine.

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me