TESTIRANJE U SSŠ "SPASOJE RASPOPOVIĆ"

U utorak, 22. marta 2016. godine u 12h Mensa Crne Gore će, u saradnji sa Srednjom stručnom školom "Spasoje Raspopović" organizovati testiranje bazične inteligencije za najbolje učenike. Testiranje će se održati u prostorijama škole.

Cijena testiranja iznosi 10 evra. Za dvadeset najboljih učenika testiranje je besplatno, dok je za ostale zainteresovane učenike obezbijeđen popust od 25%.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 17 godina. Rezultati testova se dostavljaju lično, ili na adresu koju odredi kandidat. Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od strane Mense International koji pregleda testove.

Napominjemo: Mensin test inteligencije možete da radite najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite možete se prijaviti za testiranje. Kada Mensa bude organizovala sledeće testiranje bićete obaviješteni putem e-maila.

Prijavu mozete poslati na email:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me