Mensa-novosti

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Kotoru 30.03. u 11h – Pomorski fakultet

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Kotor organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Kotoru. Testiranje će se održati u prostorijama Pomorskog fakulteta, sa početkom u 11h.
U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.
Testiranje je besplatno za sve stanovnike Opštine Kotor koji imaju validan identifikacioni dokument, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici kotorske opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na testiranje@mensa.me.
VAŽNO:
🔹Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika srednjih škola koji moraju imati navršenih 16 godina života na dan testiranja.
Benefiti za mlađe članove Mense Crne Gore su brojni, prepoznatost u društvu, učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima u kojima učestvuje Mensa Crne Gore, uvezivanje sa članovima iz Crne Gore i čitavog svijeta, mnogobrojne povoljnosti koje pruža EYCA kartica za mlade koja se dodjeljuje članovima mlađim od 29 godina i još mnogo toga.
🔹Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
🔹Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 29. marta do18h.

🔗 Link za prijavu koja je obavezna se nalazi u nastavku: https://forms.gle/zTHV3oj8zyVBSHgK6

ℹ️ Za sva pitanja i dodatne informacije možete pisati na testiranje@mensa.me.

✨Uz zahvalnost Opštini Kotor koja je prepoznala značaj testiranja u svojoj sredini i koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati prijave za besplatno testiranje, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.

Mensa Crne Gore