Mensa-novosti

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Pljevljima – 30.03. u 11h

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Pljevlja organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Pljevljima. Testiranje će se održati u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“, sa početkom u 11h.
U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.
Testiranje je besplatno za sve stanovnike pljevaljske opštine koji imaju validan identifikacioni dokument, dok svi ostali se mogu informisati o uslovima pod kojim se mogu testirati na testiranje@mensa.me.
VAŽNO:
🔹Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika srednjih škola koji moraju imati navršenih 16 godina života na dan testiranja.
Benefiti za mlađe članove Mense Crne Gore su brojni, prepoznatost u društvu, učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima u kojima učestvuje Mensa Crne Gore, uvezivanje sa članovima iz Crne Gore i čitavog svijeta, mnogobrojne povoljnosti koje pruža EYCA kartica za mlade koja se dodjeljuje članovima mlađim od 29 godina i još mnogo toga.
🔹Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
🔹Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 29. marta do15h.🔗 Link za prijavu koja je obavezna se nalazi u nastavku: https://forms.gle/5rHLJkod7LawQPW86

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na mejl testiranje@mensa.me.

Uz zahvalnost za saradnju Opštini Pljevlja koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati besplatno testiraju, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.
Mensa Crne Gore