Mensa-novosti

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Tivtu, 18. maja u 11h

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Tivat organizuje besplatno testiranje bazične inteligencije u Tivtu. Testiranje će se održati u subotu 18. maja, u prostorijama JU Srednja mješovita škola „Mladost“, sa početkom u 11h.
U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.
Testiranje je besplatno za sve stanovnike Opštine Tivat koji imaju validan identifikacioni dokument, dok svi ostali koji nemaju validan dokument, tj. nijesu stanovnici tivatske opštine, mogu da se informišu o uslovima pod kojim se mogu testirati na testiranje@mensa.me.
VAŽNO:

🔹 Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.
🔹 Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja, osim učenika srednjih škola koji moraju imati navršenih 16 godina života na dan testiranja.

Benefiti za mlađe članove Mense Crne Gore su brojni, prepoznatost u društvu, učestvovanje na domaćim i međunarodnim projektima u kojima učestvuje Mensa Crne Gore, uvezivanje sa članovima iz Crne Gore i čitavog svijeta, mnogobrojne povoljnosti koje pruža EYCA kartica za mlade koja se dodjeljuje članovima mlađim od 29 godina i još mnogo toga.
🔹 Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
🔹 Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 17. maja do 18h.

ZA PRIJAVU JE  POTREBNO POPUNITI UPITNIK KOJI SE NALAZI NA OVOM LINKU
Popunjavanjem upitnika dajete saglasnost za statističko korišćenje i obradu podataka i u druge svrhe se ne može upotrebljavati.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete se obratiti na mejl testiranje@mensa.me.

Uz zahvalnost Opštini Tivat koja je prepoznala značaj testiranja u svojoj sredini i koja je omogućila da se svi zainteresovani kandidati prijave za besplatno testiranje, pozivamo Vas da se prijavite u što većem broju.
Mensa Crne Gore