ZANIMLJIVO

Nezavisna produkcijska kuća Emotion koja je godinama lider u cijelom regionu u televizijskim emisijama i serijama sprema novi TV format koji će biti najbolji do sada.

Ovog puta se snima potpuno drugačija emisija o super talentovanim ljudima iz cijelog regiona koja će biti realizovana od kraja ovog mjeseca. Mensa Crne Gore je partner u ovom projektu. Cilj je da se prikažu svi talentovani ljudi u regionu na jedan zanimljiv i zabavan način publici. Vrste talenata koje su potrebne su iz oblasti nauke, matematike, muzike, geografije, plesa, gimnastike i raznih drugih oblasti. Emisija se radi po licenci ENDEMOLA i ovaj projekat je snimljen širom svijeta (Amerika, Rusija, Portugal, Litvanija, Kina...) i postigao nevjerovatno dobar rezultat.

Sezona će se sastojati od 12 epizoda, poslednje tri su polufinale i finale. U svakoj epizodi će se prikazivati izmedju 5 i 7 talenata. Talenti koji se traže mogu da budu bilo kog godišta i pola. Nagrada za osvojeno prvo mjesto je 25.000 evra.

Ukoliko se dogovori saradnja, potpisuje se neka vrsta ugovora sa takmičarima ili njihovim roditeljima (ukoliko su u pitanju maloljetni takmičari) kako bi se osiguralo da će biti prisutni tokom snimanja cijelog serijala. Prije samog emitovanja imaćemo kastinge koji će naravno unaprijed biti najavljeni. Emitovanje emisije neće biti uživo, izuzev najvjerovatnije finala. O svim detaljima bismo Vas blagovremeno informisali i takođe postoji mogućnost zakazivanja sastanka na našoj ili na Vašoj adresi.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona 067-594-069 u bilo koje vrijeme.

Ukoliko ste Vi zainteresovani da učestvujete ili poznajete nekoga za koga smatrate da bi bio zainteresovan, budite slobodni da nas kontaktirate.

S poštovanjem,

Upravni odbor

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me