IZRADA PRAVILNIKA

Dragi mensaši,

Kao što ste upoznati, na sjednici održanoj 17. oktobra, donesena je odluka da se formira radna grupa za izradu pravilnika o pripremi i usvajanju internih propisa (u daljem tekstu: Pravilnik).

Plan Predsjedništva je da se u narednom periodu donese niz internih propisa koji će olakšati organizaciju i sprovođenje raznih aktivnosti. Upravo zbog toga moramo imati jedan ovakav Pravilnik koji će biti osnov za izradu ostalih, jer će njime biti propisana uputstva za izradu internih propisa, njihova forma i sadržina, kao i način usvajanja i primjene.

Shodno prethodno navedenom, pozivamo sve članove koji su zainteresovani da učestvuju u izradi Pravilnika da se prijave na e-mail adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 3. novembra do 16:00 h.

Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav!

Predsjedništvo Mense Crne Gore

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me