Prijem novih članova

 

Mensa Crne Gore će u subotu 15.12.2012. godine u 12:00 organizovati prijem novih članova. Pod novim članom se podrazumijevaju svi kandidati koji su radili test bazične inteligencije i ostvarili koeficijent inteligencije koji ih svrstava među 2% najinteligentnijih ljudi na svijetu, a koji nisu aktivni članovi Mense Crne Gore za tekuću godinu.

Prijem novih članova će se obaviti u prostorijama Fakulteta za državne i evropske studije u Podgorici – KIC „Budo Tomović“, kabinet informatike. Nadamo se da će se ovom prijemu odazvati kako oni članovi koji su radili test u organizaciji Mense Crne Gore od prvog testiranja održanog u Crnoj Gori (1998. godine do danas), tako i oni koji su uslov za članstvo zadovoljili u nekom od gradova bivše SFRJ prije 1998. godine.

Razlog organizovanja prijema je upoznavanje novih članova sa istorijatom Mense Crne Gore, trenutnim aktivnostima i planovima za budući period, kao i međusobno upoznavanja, a u cilju povećavanja broja aktivnih članova. 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me