TESTIRANJE INTELIGENCIJE U NIKŠIĆU

Mensa Crne Gore, u saradnji sa IPC Tehnopolis, će u nedelju 18. marta 2018. godine u 10 časova organizovati testiranje bazične inteligencije u Nikšiću.

Testiranje će se održati u prostorijama IPC Tehnopolis koje se nalaze u ulici Radoja Dakića bb.

Prijava za testiranje je obavezna!

Rok za prijavu je otvoren do petka, 16. marta 2018. godine do 12:00 časova.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti tako što će poslati podatke na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Testiranje je besplatno za sve kandidate.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da maloljetni kandidati uz prijavu moraju dostaviti ovjerenu saglasnost roditelja. Roditelji saglasnost mogu dati i usmeno, neposredno prije testiranja.

Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me