GODIŠNJICA MENSE SRBIJE 2018

Dragi članovi,

Mensa Srbije ove godine u Novom Sadu 20-22. 4. 2018. obilježava 20 godina svog kontinuiranog postojanja.

Planirali su da ovaj jubilej obilježe svečanom skupštinom, gdje će pozvati sve one koji su im u prethodnih 20 godina pružili pomoć i podršku.

Da bi unijeli malo originalnosti i kreativnosti, osmislili su "Sajam projekata članova Mense" koji će se tom prilikom održati. Sajam se održava 22. aprila 2018. u kongresnom Master centru u Novom Sadu. S obzirom na to da imaju preko 20 prijavljenih projekata manifestaciju će otvoriti za javnost.

Pozovani smo ne samo da prisustvujemo proslavi jubileja i svečanoj skupštini, nego i da bar jedan predstavnik naše Mense koji ima neki svoj zanimljiv poslovni projekat pođe da predstavi svoj projekat, a i Mensu Crne Gore.

Prednosti su: mogućnost boljeg upoznavanja na regionalnom nivou, evenutalne mogućnosti uspostavljanja saradnje između članova, a i razmjena ideja, koja može potom dovesti do zajedničkih projekata na nivou Mensi iz regiona.

Ovdje je i zvanični poziv koji su iz Mense Srbije poslali svojim članovima.

Ukoliko je neko od članova Mense Crne Gore zainteresovan da ide na ovaj događaj, potrebno je da pošalje e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do kraja ove sedmice, radi dogovaranja zajedničkog odlaska.

 

Srdačan pozdrav,
Predsjedništvo

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me