SIG ZA EDUKACIJU

Dragi članovi,


u cilju organizovanja edukativnih sadržaja, kako za članstvo Mense Crne Gore, tako i za građanstvo, formiran je SIG za edukaciju.

Kao što ime kaže, osnovni ciljevi ovog SIG-a su organizovanje raznih treninga, seminara, obuka… Koordinator SIG-a je Maja Lakić.


U sklopu dosadašnje saradnje sa dr Tanjom Petrović (psiholog i psihoterapeut) i organizovanjem treninga “Komunikacijskih vještina i samopouzdanja (Asertivni trening)” i “Emocionalna inteligencija”, u zavisnosti od interesovanja u okviru SIG-a će se nastaviti sa organizovanjem ova dva treninga, kao i dva nova treninga: “Partnerski odnosi” i “Motivacija – ključ uspjeha”. Takođe, u planu je pokretanje školica za djecu predškolskog i školskog uzrasta (Kreativna školica, Učimo brzo i lako jer znamo kako, eDodatna iz matematike, Darovito dijete, STEM škole, Kreativno pamćenje...). Koordinator SIG-a zajedno sa ostalim članovima će pokušati da ostvari saradnju sa drugim organizacijama koje se bave edukacijom kako u našoj zemlji, tako i van granica Crne Gore. Do kraja ove godine u planu je da se stupi u kontakt sa članovima Mense Srbije koji imaju svoje školice za djecu, a sa kojima je do sada više puta pričano na temu ostvarivanja saradnje.


Stoga, ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u aktivnostima SIG-a za edukaciju, prijavite se na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


Pozdrav!

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me