Testiranje inteligencije u Danilovgradu

Mensa Crne Gore će u četvrtak 20.09.2012. godine u 09:45 organizovati testiranje bazične inteligencije u Danilovgradu. Testiranje će se održati u Gimnaziji "Petar I Petrović Njegoš" - kabinet Informatike (I sprat).

 

 

Prijava za testiranje je obavezna*. Rok za prijavu je otvoren do srijede 19.09.2012. godine do 12h. 

 

Cijena testiranja je 10 eura, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25%. Opština Danilovgrad snosi troškove za testiranje 30 učenika gimnazije. Spisak učenika je istaknut na oglasnoj tabli gimnazije. 

 

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju minimum 16 godina. Rezultati testova se dostavljaju lično ili na adresu koju odredi kandidat. Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od strane Mense International koji pregleda testove. 

 

* prijava se sastoji iz dva dijela:

 

1. slanje potrebnih podataka na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (podaci: ime i prezime kandidata, njegov JMBG i telefon za kontakt)

 

2. uplata za testiranje na žiro-račun Mense Crne Gore broj 530-1890-66 otvoren kod NLB Montenegro banke sa pozivom na broj - JMBG 

 

Ukoliko kandidat ne prisustvuje testiranju, povrat novca nije moguć iz organizacijskih razloga.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me