KONKURS ZA LOKALNE KOORDINATORE

Predsjedništvo Mense Crne Gore raspisuje konkurs za imenovanje lokalnih koordinatora za sledeće gradove: Andrijevica, Bar, Berane, Gusinje, Mojkovac, Petnjica, Plav, Plužine, Rožaje, Šavnik i Tivat.

Lokalni koordinator je član Mense koji sprovodi Mensine aktivnosti u lokalnoj samoupravi za koju je imenovan.

Zainteresovani članovi se mogu prijaviti tako što će poslati svoju kandidaturu koja sadrži osnovne podatke o kandidatu na

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do subote, 2. marta do 23:59h.

Lokalni koordinator je između ostalog u obavezi da u saradnji sa Predsjedništvom Mense Crne Gore organizuje najmanje jedno testiranje godišnje kao i da najmanje jednom godišnje bude organizator okupljanja.

Predsjedništvo je obavezno da imenuje lokalne koordinatore u roku od 7 dana od dana isteka roka za prijave.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me