TESTIRANJE INTELIGENCIJE U TIVTU

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Tivtu, u organizaciji Mensa Crne Gore održaće se u subotu, 23. marta u multimedijalnoj sali Opštine Tivat, Trg Magnolija.

Rok za prijavu je do srijede, 20. marta do 23:59 časova.

Pošto je Opština Tivat  i ove godine ostvarila saradnju sa Mensom Crne Gore, testiranje je besplatno za sve zainteresovane građane Tivta.

Predviđeno je pet termina za testiranje, na svakih sat, počev od 10 časova ujutru, do 14 časova, kada je posljednje testiranje. Svaki kandidat će u odgovoru na prijavu biti obaviješten o tačnom terminu testiranja.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.

Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva slanje popunjenog prijavnog formulara na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Formular se može preuzeti na http://www.mensa.me/images/formularzaprijavu.xls

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godinu. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Mensa Crne Gore je sljedeće godine domaćin najvažnijeg događaja u Mensi International - Sastanka direktora svih punopravnih Mensi svijeta.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me