TESTIRANJE INTELIGENCIJE U KOTORU

Mensa Crne Gore u saradnji sa Opštinom Kotor i ove godine organizuje besplatno testiranje za sve građane Kotora. 

Testiranje će se održati u nedjelju 14. aprila u sali na Institutu za biologiju mora. 

Rok za prijavu je do srijede, 10. aprila do 23:59 časova.

Zbog velikog interesovanja, testiranje će biti organizovano u nekoliko termina. Svaki kandidat će u odgovoru na prijavu biti obaviješten o tačnom terminu testiranja.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.

Svi zainteresovani kandidati su obavezni da pošalju popunjen prijavni formular na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Formular se može preuzeti na http://www.mensa.me/images/formularzaprijavu.xls

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godinu dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Kandidati koji na ovom testiranju zadovolje uslov za članstvo u Mensi, biće u mogućnosti da sledeće godine učestvuju u najvažnijem događaju u Mensi International - Sastanku direktora svih punopravnih Mensi svijeta.

Ove godine sastanak se održava u Maleziji, 2020. godine u Crnoj Gori, dok će 2021. godine domaćin biti SAD.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me