MIL IZBORI

Dragi članovi, nedavno su vam poslata dva mejla sa Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Prvi je sa a objašnjenjima i materjalima vezanim za izbore u Mensi International koji počinju sjutra, a drugi sa linkom preko koga možete glasati.

Ukoliko niste dobili neki od ova dva mejla, molim vas da nam pišete na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa zahtjevom da vam ih ponovo pošaljemo.

Ovo važi za vas koji ste bili članovi na dan 1. 4. 2019.

Molimo vas da se glasanju odazovete u što većem broju.

 

Predsjedništvo

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me