GODIŠNJICA MENSE SRBIJE

Poštovani članovi, Mensa Srbije ove godine godišnjicu obilježava u Kruševcu 17-19. maja i pozivaju  nas da se okupimo i družimo u što većem broju.

U nastavku vam prosljeđujemo program skupa.

 

Petak 17. 5.
14-18h - Tribina "Daroviti i obrazovanje". Sala Privredne komore, Balkanska 63
Program tribine možete videti na sledećem linku.
21h - Pub kviz, besplatno jedno piće
Subota 18. 5.
10h - polazak u manastir Sveti Roman.
Nakon obilaska manastira odlazak u Ribarsku banju: obilazak banje i nakon toga slobodno vreme za kupanje u termalnom bazenu. Za one koji ne žele da se kupaju organizovaće se šetnja šumom ili igranje društvenih igrica.
Ručak će biti organizovan u restoranu Villa di Lusso nedaleko od Ribarske banje po ceni od 500 RSD po osobi (unapred utvrđeni meni).
20-22 h - Noć muzeja. Obilazak muzeja u gradu (Narodni muzej, Kuća Simića, Galerija Milića od Mačve...). Besplatan ulaz.
22h - odlazak na svirku.
Nedelja 19. 5.
10-12h - Obilazak grada, pešačka tura
11h – testiranje
12h - odlazak na planinu Jastrebac (20 km). Roštilj na račun Mense. Ako se ne javi majstor za roštilj, ponećemo spremljeno meso.
Poseta nedavno otvorenom Avantura parku, cena 400 din.
Posle podne - kraj programa i odlazak gostiju.
O Kruševcu i okolini možete se informisati na linku:
https://www.turizamkrusevac.com/sr/
Smeštaj: Informacije o pristupačnom smeštaju u Kruševcu možete naći na ovom linku , a u ponudi je i dosta stanova koji se izdaju na dan, putem sajtova Airbnb.com ili Booking.com.
Prijave se primaju preko prijavne forme, potrebno je imati registrovan korisnički nalog. Ukoliko ga nemate, pošaljite mail organizatoru. Prijave će se primati do srede 15. maja u 23:59h.
Srdačan pozdrav i vidimo se u Kruševcu!
Sanja Stojanović Đorđević, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , 065/9483072
LK Kruševca

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me