DRUŽENJE NA IVANOVIM KORITIMA

Dragi članovi, pozivamo vas na druženje koje će biti organizovano u nedjelju 4. avgusta na Ivanovim koritima.


Plan je da po dolasku u prijepodnevnim časovima provedemo vrijeme uz priču, muziku, društvene igre, šetnju do Mauzoleja, igre na sportskim poligonima.
Dok naši roštilj majstori budu spremali ručak možemo poći na Lovćen, a nakon toga posjetiti avanturistučki park ili poći na paintball.
Trošak hrane i pića biće plaćen iz budžeta Mense, dok fakultativne aktivnosti, ukoliko se neko odluči za njih, plaća svako za sebe.
Da bi obezbijedili adekvatne količine hrane i pića i da bi racionalno organizovali prevoz, potrebno je izvršiti prijavu koja će sadržati podatak o broju osoba koje dolaze sa vama i ukoliko imate slobodnog mjesta u automobilu. Prijave možete poslati putem SMS-a ili Viber poruke Luki Lakićeviću na broj 067243449, do srijede 31. jula u 23:59.


Kao i na sva Mensina okupljanja, članovi porodice i prijatelji su dobrodošli!


Pozdrav,
Predsjedništvo

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me