IBD 2020

Dragi članovi, na sjednici Predsjedništva koju smo održali sinoć dogovoreno je da u narednom periodu svakog drugog četvrtka sa početkom u 21h imamo sastanke vezano za organizaciju IBD-a.


S tim u vezi je potrebno da svi vi koji želite da uzmete učešće u organizaciji pošaljete prijavu na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , nakon čega ćete dobijati obavještenja o svim budućim aktivnostima.


Od članova koji će učestvovati u organizaciji se očekuje da redovno prisustvuju sastancima. Za sve članove organizacionog tima će biti obezbijeđen besplatan smještaj, hrana i prisustvo događajima za vrijeme održavanja IBD-a.


Osim učešća u organizaciji, pokušaćemo da napravimo logo IBD-a i web tim koji će izraditi sajt za IBD 2020, tako da ukoliko među vama ima onih koji bi uzeli učešće i u ovoj aktivnosti - dobrodošli ste :-)

 

Predjsedništvo

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me