ŠKOLA RETORIKE

Poštovani članovi Mense Crne Gore, obavještavamo vas da je u toku Konkurs za upis 19. generacije polaznika Škole retorike.

Članovi Mense Crne Gore, kako je to praksa već godinama, imaju pravo na popust od 20% na iznos školarine (stoga umjesto 250, za članove Mense školarina iznosi 200 eura, uz mogućnost plaćanja u tri rate).

Škola retorike akreditovana je od strane Nacionalnog savjeta za obrazovanje, a ove godine obilježila je jubilej 10 godina postojanja. Program Škole retorike usmjeren je na usavršavanje vještina dobrog govora, debatovanja i pregovaranja, a do sada je isti pohađalo više od 500 polaznika.

Detaljnije informacije možete pronaći na FB i instagram profilu Škole retorike, kao i sajtu www.retorika.me, ili pozvati na broj 069 556 522.

19. generacija polaznika počinje sa radom 17. septembra 2019. godine. Časovi će biti održavani svakog utorka, u terminu od 18 do 21 h.

Prijavljivanje je moguće najkasnije do 12. septembra u 12 h, a vrši se popunjavanjem prijavnog formulara, te slanjem istog na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Srdačan pozdrav,

--
Škola retorike

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me