TESTIRANJE INTELIGENCIJE U PODGORICI

Mensa Crne Gore će u nedjelju 29. septembra 2019. godine organizovatii testiranje bazične inteligencije u Podgorici.

Testiranje će se održati u prostorijama Ekonomskog fakulteta, Bul. Jovana Tomaševića 37, sa početkom u 11 časova.

Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

 

Prijavni formular se nalazi na sledećem linku: http://mensa.me/formulari/24495


Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.


Cijena testiranja je 15€, dok za đake i studente iznosi 10€. Uplate se vrše na žiro račun br. ​520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate je Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a u polje "Poziv na broj odobrenja" unijeti matični broj kandidata.

 

Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godine dana.


Uplate se mogu izvršiti najkasnije do 27. septembra do 11:59h. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga. Molimo đake i studente da pored identifikacionog dokumenta prilikom pristupa testiranju pokažu i dokument koji pokazuje jedan od navedenih statusa.


Za više informacija možete nam se obratiti putem e-maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 
 
 


Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me