SAOPŠTENJE ZA PRIPRAVNIKE

Poštovani budući pripravnici, kao što smo u više navrata do sad objavljivali, Mensa Crne Gore će sljedeće godine biti domaćin veoma velikog događaja, ne samo za Mensu Crne Gore, već i za cijelu Crnu Goru.

Radi se o IBD-u (International Board of Directors) - sastanku direktora/predsjednika punopravnih Mensi iz cijelog svijeta, koji se svake godine održava na drugoj lokaciji.

Očekujemo preko 300 gostiju (po nekim optimističnim prognozama možda i preko 500).

Ove godine IBD je bio u Kuala Lumpuru (ovo je fotografija sa Gala večere).ibd19

 

Naši domaćini, Mensa Malezije, su ove godine bili možda i najbolji organizatori do sada i samim tim su nam dali veoma težak zadatak za sljedeću godinu.

I pored velikog dosadašnjeg rada, od prošle godine kada smo izabrani za domaćina za IBD 2020, u narednih godinu dana nas čeka veliki posao kako bi tokom IBD-a sve bilo na najvišem nivou.

Iz svega navedenog, ove godine smo konkurisali za nešto veći broj pripravnika na Vladinom projektu, nego što je to bio slučaj ranije.

Ukoliko ste voljni da za devet mjeseci stručnog osposobljavanja malo više radite, dosta naučite i steknete veliko iskustvo u radu u raznim poljima, a između ostalog i u organizaciji jednog velikog međunarodnog događaja kakav je IBD, potražite nas prilikom izbora poslodavca za stručno osposobljavanje.

Ove godine smo između ostalih tražili sljedeća zanimanja: računarska grafika i dizajn, informatika, pravo, ekonomija, psihologija, turizam, engleski i albanski jezik i dr.

Osim organizacije IBD-a, u narednih desetak mjeseci ćemo pokušati da pomognemo našim komšijama u Albaniji da formiraju svoju Mensu.

U nadi da ćemo probuditi interesovanje da se baš kod nas prijavite i prođete obuku stručnog osposobljavanja, unaprijed se radujemo vašim prijavama.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me