SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

Poštovani članovi Mense Crne Gore, obavještavamo Vas da će se u petak 1. 11. sa početkom u 19.00 časova održati sjednica Predsjedništva.


Dnevni red sjednice će se odvijati po sledećim tačkama:


1. Usvajanje dnevnog reda;
2. Izvjestaj iz Malezije sa IBD 2019;
3. Priprema godišnje Skupštine;
4. Rezultati aktivnosti na izradi sajta i loga;
5. IBD 2020;
6. Jubilej 20 godina Mense CG;
7. Prijedlog plana zajedničke sjednice Predsjedništva Mense Crne Gore i Mense Hrvatske, a u vezi organizacije GOM-a u Crnoj Gori za vrijeme IBD;
8. Razno.


Očekujemo da se odazovete pozivu za sjednicu i upoznate sa ostvarenim rezultatima u proteklom i planovima za naredni period.
Dolazak je potrebno da najavite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zbog ograničenog broja mjesta u kancelariji Mense.


Predsjedništvo Mense Crne GoreVeličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me