KONKURS ZA LOKALNE KOORDINATORE

Predsjedništvo Mense Crne Gore raspisuje konkurs za imenovanje lokalnih koordinatora u svim opštinama u Crnoj Gori.

Predsjedništvo Mense Crne Gore je donijelo odluku da se izbori za lokalne koordinatore raspisuju jednom godišnje. Takođe je donesena i odluka da će ubuduće svi lokalni koordinatori koji ispune svoje težišne zadatke iz kandidature biti nagrađeni za svoj trud besplatnom članarinom za narednu godinu.

Lokalni koordinator je član Mense koji sprovodi Mensine aktivnosti u opštini za koju je imenovan.

Zainteresovani članovi se mogu prijaviti tako što će poslati svoju kandidaturu koja sadrži osnovne podatke o kandidatu na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do srijede, 15. januara do 23:59h. Za sve opštine u kojima se ne izaberu koordinatori, konkurs se automatski ponavlja do narednog 15. u mjesecu sve dok koordinator ne bude imenovan.

Lokalni koordinator je između ostalog u obavezi da u saradnji sa Predsjedništvom Mense Crne Gore organizuje najmanje jedno testiranje godišnje kao i da najmanje jednom godišnje bude organizator okupljanja.
Predsjedništvo je obavezno da imenuje lokalne koordinatore u roku od 7 dana od dana isteka roka za prijave.

 

 

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me