KONKURS ZA SIGHT KOORDINATORA

Predsjedništvo Mense Crne Gore raspisuje konkurs za nacionalnog SIGHT koordinatora.

Zainteresovani članovi se mogu prijaviti tako što će poslati svoju kandidaturu koja sadrži osnovne podatke o kandidatu na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do srijede, 15. januara do 23:59h.

Kao što vam je već poznato, SIGHT je skraćenica engleskih riječi “Service of International Guidance and Hospitality to Travelers”.
SIGHT je međunarodni sistem osmišljen u Mensi za lagodnije putovanje po svijetu. Članovi Mense uvezani u ovaj sistem mogu ponuditi ili zatražiti pomoć od članova u zemlji u koju putuju. Na planetarnom nivou SIGHT mreža se sastoji od tri tipa saradnika: gosti/posjetioci, domaćini i koordinatori. Domaćini su članovi Mense koji izlaze u susret/pomažu drugim članovima Mense na njihovim putovanjima tako što im omogućavaju prenoćište u svojim domovima. Pod gostima se podrazumijevaju putnici koji putem SIGHT mreže pokušavaju da pronađu ‘srodne duše' iz Mense koje će im pomoći tokom putovanja. Uloga koordinatora je da pokušaju spojiti domaćine i goste.
Koordinator SIGHT-a je lice koje je zaduženo za povezivanje članova koji dolaze iz inostranstva u našu zemlju sa domaćinima, kao i upoznavanje koordinatora drugih zemalja sa planovima i potrebama naših članova koji u te zemlje putuju.
Uslov za kandidaturu je poznavanje engleskog jezika najmanje nivoa B2, a po mogućnosti i još nekog stranog jezika.
Nacionalni SIGHT koordinator će biti oslobođen obaveze plaćanja godišnje članarine.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me