SKI VIKEND 2020

Dragi prijatelji, Mensa Crne Gore i ove godine organizuje tradicionalni Ski-vikend, ovog puta na Vučju, od petka 14. do ponedjeljka 17. februara.

Kao i uvijek, dobrodošli su svi članovi Mense, njihovi članovi porodice i prijatelji, kao i prijatelji Mense.

U cijenu ulaze pun pansion, ski-pas i oprema (osim skafandera/jakne/pantalona). Pun pansion podrazumijeva doručak, ručak, užinu i večeru (od ručka u petak do doručka u ponedjeljak) i noćenja u petak, subotu i nedjelju – ukupno 3 noćenja, 9 obroka i 2 užine. Smještaj će biti u motelu u tro i višekrevetnim sobama i apartmanima, sa grijanjem, tv-om i zasebnim kupatilom, po sljedećim jedinstvenim cijenama, ukupno po osobi:
- za odrasle (preko 15 god) 72 € (cijena sa popustom za članove Mense iznosi 65 €),
- za djecu od 9 do 15 godina 50 €,
- za djecu od 3 do 9 godina 35 €,
- za djecu do 3 godine je besplatno.
Pored skijanja, vrijeme ćemo ispuniti druženjem pored kamina, društvenim igrama, žurkom u subotu veče, karaokama, orijentiring vježbom na terenu sa punktovima i instruktorom, šetnjom krpljama, obilaskom vjetrenjača i vrha planine kao i jezera za vještački snijeg...
Sve u svemu, prava domaća prijatna atmosfera u srcu prelijepe planine koja nas čeka na druženju koje puno obećava.
U zavisnosti od broja prijavljenih u mogućnosti smo da organizujemo i zajednički prevoz iz budžeta Mense Crne Gore iz Podgorice i Nikšića, bez doplate. Ako želite da koristite zajednički prevoz, molimo da tu informaciju navedete prilikom prijave.
Prijava za ski vikend podrazumijeva uplatu prve rate u iznosu od 30€ i obavezan prijavni mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Prijave su moguće do utorka 11. februara do 13 h. Prva rata se u slučaju odustajanja ne vraća iz organizacijskih razloga.
Drugi dio uplate prikuplja organizator prije polaska, a ako uplaćujete na žiro-račun uplata mora biti najkasnije do 14. februara do 13 h.
Za sve potrebne informacije oko prijave i uplate prve rate ili ostalih detalja koji vas interesuju, pošaljite poruku na br. tel +382 68 555 882 ili +382 67 205 639 (sms ili viber) ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Uplate možete vršiti:
- lično u Podgorici i Nikšiću (uz prethodnu najavu na navedene brojeve respektivno),
- u kancelariji Mense Crne Gore svakog radnog dana od 9 do 15 h i
- na žiro-račun 520-0320000060140-27 (Hipotekarna banka).Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me