Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Mensa Crne Gore će organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi u Podgorici. Akcija će se održati  u subotu 08.12.2012. godine u 9 h u prostorijama Kliničkog centra Crne Gore - Centar za transfuziju krvi.

 

Molimo sve članove i prijatelje Mense Crne Gore da se odazovu u što većem broju. Zainteresovani za davanje krvi se mogu prijaviti slanjem SMS poruke na broj 067/594-069.

NAPOMENA: davaoci krvi, u subotu prije nego što pristupe davanju krvi, mogu popiti kafu ili sok, kao i pojesti voće. Ne smiju se konzumirati alkohol i jaka hrana. 

 

P.S.

Svi davaoci krvi koji se odazovu na ovu akciju ostvaruju pravo na besplatno testiranje bazične inteligencije koje će Mensa Crne Gore organizovati dana 15.12.2012. godine. Detaljnije o testiranju uskoro na ovim stranicama.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me