TESTIRANJE INTELIGENCIJE U JULU

Obavještavamo zainteresovane da će Mensa Crne Gore u julu 2021. organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici.

Testiranje će se obaviti prema dolje navedenom rasporedu. Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji možete naći na linku pored naziva grada i datuma.

Takođe, pored linka je naveden i krajnji rok za prijave i uplate.

Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.
Svi kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.
Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godinu dana. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Za više informacija možete nam se obratiti putem e-maila na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Testiranje će se obaviti u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama koje će biti maksimalno ispoštovane.

 

Podgorica: subota 10. 7. 2021. u 11:00   https://mensa.me/formulari/63629   prijave do 9. 7. do 23:59, uplate do 9. 7. do 23:59

 

Ukoliko želite da saznate više o Mensi i benefitima učlanjivanja u našu organizaciju posjetite naš sajt:

https://www.mensa.me/

Pozdrav!

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me