Testiranje inteligencije u Bijelom Polju

Mensa Crne Gore u saradnji sa opštinom Bijelo Polje 27.05.2022. godine u 11h organizuje testiranje bazične inteligencije u Srednjoj elektro-ekonomskoj skoli.

 

Testiranje je besplatno za sve stanovnike Bijelog Polja, a za ostale kandidate cijena testiranja je 20€, a za kandidate mlađe od 29 godina i starije od 60 goidna cijena je 15€.

 

U nastavku je dat link za prijavu u kojem su detaljni opis testiranja, a u slučaju nekih nedoumica i pitanja možete nas kontaktirati putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  .

 

Link za prijave:https://mensa.me/formulari/index.php/66719

Prijavi se zatvaraju u četvrtak 26.05. u 18.00.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me