IBD u Crnoj Gori

International Board of Directors Meating ,poznatiji kao IBD, je najveće godišnje okupljanje koje se organizuje pod pokoviteljstvom Mense International čiji je naša Mensa punopravni član.

Ovo okupljanje obuhvata preko 50 država svijeta. Svake godine se održava u drugoj državi samo se posmatra zastupljenost kontinenata Evropa, Azija i Amerika.
Naša Mensa dobila je domaćinstvo ovog događaja 2018. godine u Budimpešti sa planom da se organizuje 2020. godine, ali zbog svima poznate pandemije isto nije organizovano. Ovogodišnje okupljanje je prvo nakon pandemije i biće organizovano u Budvi od 6.10.2022. do 10.10.2022., a posljednje be bilo u Kualalupuru, Malezija, a dogodine će isto organizovati u Hjustonu, Sjedinjene američke države.
Naša Mensa već uveliko privodi pripreme kraju za ovaj događaj, a sa zadovoljstvom možemo reći da već sada imamo preko 300 prijavljenih učesnika iz preko 50 zemalja.
Sa ciljem da uveličamo događaj Mensa Crne Gore svojim punopravnim članovima za ovu godinu će omogućiti da potpuno besplatno učestvuju na uvodnoj večeri poznatijoj kao ICE BREAKER PARTY.
Da biste mogli da istoj prisustvujete i dobijete vaučer za tu aktivnost prvo je potrebno da se registrujete na sajtu register.ibd2022.mensa.me, a nakon registracije kada dobijete mejl sa podacima za prijavu da iste unesete na shop.ibd2022.mensa.me gdje ćete biti obaviješteni kada dobijete vaučer i mogućnost da isti rezervišete za sebe.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me