Okupljanje Mense u Nikšiću

Poštovani članovi i prijatelji Mense Crne Gore,

Obavještavamo vas da lokalna Mensa Nikšića u dogovoru sa predsjedništvom Mense Crne Gore organizuje okupljanje na Krupcu u kafe restoranu ,,Kod Vuka" u subotu 12.11.2022. godine sa početkom u 12:00h. Link sa lokcijom u nastavku.
https://maps.app.goo.gl/CRvpxmQhWDWwdsqq5

Pozivamo da se odazovete u što većem broju na jedno lijepo druženje.
Troškove druženja snosi Mensa Crne Gore, dok je vaše da ne zaboravite da dođete i da sa sobom ponesete dobre volje i raspoloženja za druženje.

U cilju što kvalitetnije organizacije ovog okupljanja, molimo sve zainteresovane članove da svoj dolazak prijave najkasnije do petka 11. novembra najkasnije do 12.00 kako bi lakše organizovali druženje.
Molimo vas da u prijavi navedete broj telefona za kontakt kao i da li neko od članova ili prijatelja dolazi sa vama.
Prijave slati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kao i na svim drugim okupljanjima Mense i na ovom okupljanju budite slobodni da pozovete vaše članove porodice i prijatelje.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me