Najava Skupštine Mense Crne Gore za 23. 12. 2022. godine

Poštovani članovi Mense Crne Gore,

 

Na osnovu Statuta Mense Crne Gore član 6.2.2. Predsjedništvo saziva redovnu Skupštinu Mense Crne Gore za petak 23. 12. 2022. godine.

Sjednica će početi u 18:00 časova.

 

Predsjedništvo se usaglasilo da se Skupštini može prisustvovati uživo i online. S tim u vezi, članovi koji žele da prisustvuju uživo su dužni da do 13. 12. u 12:00 časova putem mejla  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. obavijeste Predsjedništvo da će prisustvovati Skupštini na taj način, da bismo mogli da obezbijedimo adekvatan prostor na osnovu broja prijavljenih.

 

Link za online prisustvo Skupštini je u nastavku:

https://us06web.zoom.us/j/83214188657?pwd=OWx4bS9IY1hOR3hQY1FYQlFhUkF3Zz09

Meeting ID: 832 1418 8657
Passcode: Mensa

 

Dnevni red i  materijal za Skupštinu je proslijeđen članovima Mense Crne Gore na njihove mensa.me e-mail adrese. U slučaju da neko od članova nije dobio materijal za Skupštinu, molimo da nas kontaktirate putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

 

Nadamo se da ćemo se vidjeti na Skupštini u što većem broju.

Predsjedništvo Mense Crne Gore

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me