Potpisan Memorandum o sradnji između Opštine Kotor i Mense Crne Gore

Nakon uspješne saradnje u organizaciji događaja za vrijeme trajanja IBD-a, Mensa Crne Gore i Opština Kotor su usaglasile i potpisale Memorandum o saradnji.
Memorandumom je precizirano da će Mensa Crne Gore sprovoditi niz aktivnosti u projektu ,,Digitalna pismenost i inteligencija" i na taj način promovisati teme pozitivnog korišćenja Interneta čiji se najveći broj korisnika svrstava u kategoriju mladih osoba. Sa druge strane Opština Kotor se obavezala da će pružiti punu podršku realizaciji ovog projekta u vidu obezbjeđivanja sredstava i prosotora za izvođenje aktivnosti preko svog Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti.

Ovim putem želimo da se još jednom zahvalimo Opštini Kotor na prepoznavanju Mense Crne Gore kao bitne organizacije kako za stanovnike grada Kotora tako i za cjelokupnu našu državu. Vjerujemo da ćemo i u budućnosti sprovesti još zajedničnih projekata na obostrano zadovoljstvo.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me