NAJAVA SKUPŠTINE MENSE CRNE GORE ZA 11.03.2023.

Poštovani članovi Mense Crne Gore,

 

Na osnovu Statuta Mense Crne Gore, član 6.2.2, Predsjedništvo saziva redovnu Skupštinu Mense Crne Gore za subotu 11. 3. 2022. godine, koja će biti održana na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

 

Sjednica će početi u 11:00 časova. 

 

Predsjedništvo ujedno moli sve članove koji su u mogućnosti da prisustvuju zasijedanju, da svoje prisustvo najave najkasnije do 9. 3. u 12:00 časova na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kako bismo mogli pripremiti članske karte za ovu godinu i Sertifikate za članove koji iste nijesu preuzeli prilikom ranijih zasijedanja. 

 

Dnevni red za Skupštinu je proslijeđen članovima Mense Crne Gore na njihove mensa.me e-mail adrese. Materijal za zasijedanje će biti istim putem dostavljen u narednim danima. U slučaju da neko od članova ne dobije materijal za Skupštinu najkasnije za dvije sedmice, molimo da nas kontaktirate putem mejla  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Nadamo se da ćemo se viđeti na Skupštini u što većem broju.

 

Predsjedništvo Mense Crne Gore

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me