Ski vikend 2023

Dragi prijatelji, 
 
Mensa Crne Gore i ove godine organizuje tradicionalni Ski-vikend, ovog puta na Žabljaku, od petka 3. do nedjelje 5. marta u hotelu Pavlović koji se nalazi na 1.5 km od centra Žabljaka i 4,5km od Crnog jezera.
Kao i uvijek, dobrodošli su svi članovi Mense, njihovi članovi porodice i prijatelji, kao i prijatelji Mense.
 
Ponuđena cijena podrazumijeva doručak i večeru i noćenja u petak i subotu kao i prevoz do skijališta u organizaciji TO Žabljak. Smještaj će biti u motelu u dvo i višekrevetnim sobama i apartmanima, sa grijanjem, tv-om, internetom i zasebnim kupatilom, po sljedećim jedinstvenim cijenama, ukupno po osobi:
- za odrasle i djecu preko 12 godina 74 € (cijena sa popustom za aktivne članove Mense iznosi 66 €),
- za djecu od 6 do 12 godina 35 €,
- za djecu do 6 godina je besplatno.
Pored skijanja, vrijeme ćemo ispuniti druženjem u zajedničkim prostorijama motela, društvenim igrama, žurkom ili društvenim igrama u subotu veče...
Sve u svemu, prava domaća prijatna atmosfera u snježnom srcu Crne Gore  koje nas čeka na druženju koje puno obećava.
U zavisnosti od broja prijavljenih u mogućnosti smo da organizujemo i zajednički prevoz iz budžeta Mense Crne Gore iz Podgorice i Nikšića, bez doplate . Svi koji žele da koriste taj vid prevoza moraju u prijavi to i naglasiti. Ako želite da koristite zajednički prevoz, molimo da tu informaciju navedete prilikom prijave.
Drugi dio uplate prikuplja organizator prije polaska, a ako uplaćujete na žiro-račun uplata mora biti najkasnije do 1.marta do 13 h.
- lično u prethodnom kontaktu sa navedenim brojevima,
- na žiro-račun   555000900233134657 (Adikko banka) uz obavezno ime uplatioca kao i osoba za koje uplaćuje i navođenje svrhe uplate za ski vikend i slanje poruke na jedan od  navedenih brojeva telefona nakon uplate.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me