Testiranje inteligencije na Žabljaku 4.3.2023.

Mensa Crne Gore u saradnji sa opštinom Žabljak organizuje Testiranje bazične inteligencije.
Testiranje će se održati 4. 3. 2023. godine u prostorijama Srednje mješovite škole “17.septembar”  sa početkom u 11h.


Kandidati koji se prijavljuju za testiranje moraju biti punoljetni na dan testiranja. Učenici srednjih škola koji na dan testiranja imaju najmanje navršenih 16 godina mogu testiranju pristupiti uz ovjerenu saglasnost roditelja. Mensin test možete raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.
Testiranje je besplatno za građane Žabljaka (LK izdata od strane FL Žabljak), kao i za dobrovoljne davaoce krvi koji su dali krv u prethodnih 6 mjeseci (u komentar na kraju prijave stavite napomenu da ste davalac krvi). Takođe svi đaci Srednje mješovite škole “17.septembar” stariji od 16.godina  ostvaruju pravo na besplatno testiranje inteligencije, samo treba da u napomeni naglase da su đaci navedene škole.
Za ostale zainteresovane koji nijesu rezistenti opštine, cijena testiranja je 20€, dok za mlađe od 29 godina i starije od 60 godina iznosi 15€. Uplate se vrše na žiro račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a polje "Poziv na broj odobrenja" popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata.
Uplate i prijave se mogu izvršiti najkasnije do 2. marta u podne. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

Link za prijavu se nalazi u nastavku: https://mensa.me/formulari/88632

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica obratite se na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i u naslovu navedite u čemu je problem.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me