Memorandum o saradnji između Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva i Mense Crne Gore

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS) i Mensa Crne Gore potpisali su 23. 3. 2023. godine Memorandum o saradnji.

Ovim memorandumom se izražava spremnost strana potpisnica da realizuju međusobno promovisanje.

ZUNS se obavezao da svi aktivni članovi Mense Crne Gore ubuduće imaju popust na trgovinu vanudžbeničkog programa i pribora. Aktivni članovi Mense su dužni da u maloprodajnim objektima ZUNS-a pokažu člansku kartu da bi ostvarili navedeni popust. ZUNS se obavezao i na promovisanje Mense Crne Gore u svojim akcijama kao i zajednićko učešće i saradnju u istim.

Mensa Crne Gore se obavezala promoviše akcije ZUNS-a i da za krajnje korisnike obezbjeđuje vaučere za testiranje, kao i da učestvuje sa ZUNS-om u drugim značajnim projektima od obostranog interesa.

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense International.

+382 (0)69 080 003 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me