VN MENSE SLOVENIJE

Mensa Slovenije i ove godine organizuje karting vikend, u produžetku prosljeđujemo njihov poziv

 

Pozivamo vas sve skupa na naš tradicionalni karting vikend, koji će ove godine biti 23–25. augusta 2013. kao i prošle godine u Ponikvama. U petak ćemo posjetiti Nuklearku u Krškom, zatim se popodne smjestiti sa šatorima kod Mateja i večer provesti u druženju. U subotu prije podne će se nastaviti opuštanje, a popodne ćemo se uputiti prema trkalištu Raceland u Krškom, gdje će se održati Velika nagrada Mense Slovenije. Nakon utrke povratak u Ponikve, gdje će biti proglašenje rezultata, podjela pokala i zabava do kasno u noć. U nedjelju prijepodne opraštanje.

Kotizacija za vikend iznosi 22€ po osobi na dan, a za nečlanove 27€ po osobi na dan, bez urtke. Sudjelovanje u utrci se prijavljuje i plaća na licu mjesta. Prijava je potvrđena tek nakon uplate unaprijed. Javite nam kada ćete doći i otići. Posjet nuklearki je besplatan.

PAŽNJA,  svi oni koji bi htjeli posjetiti NEK:

Grupu moramo najaviti, zato su nam obavezno potrebni sljedeći podaci:
- Ime i prezime
- Datum i grad rođenja
- Spol
- Puna adresa
- Vrsta i broj osobnog dokumenta (ulaz će biti moguć samo s dokumentom kojeg ste naveli; ne navodite putovnicu, ako ćete kasnije doći s osobnom izkaznicom ili vozačkom dozvolom)
- Državljanstvo

Molimo vas da nam pošaljete sve potrebne podatke, da možemo na vrijeme prijaviti grupu (rečenica: "Prijavljujem se za posjet nuklearki NIJE DOVOLJNA!!!!!). Rok za prijavu za posjet nuklearki je četvrtak, 15. 8. 2013. DA JOŠ JEDNOM PONOVIMO, ZA POSJET NUKLEARKI TREBAJU NAM GORE NAVEDENI PODACI; INAČE ĆETE JE MOĆI GLEDATI SAMO IZVANA!! Primaju samo grupe do 30 ljudi, tako da je posjet brojčano ograničen. Kad dobijemo pravilno poslane prijave od prvih 30 ljudi, zaključit ćemo prijave. Dodatno su još spomenuli, da je za posjet nuklearki potrebna ČVRSTA OBUĆA (sandale, japanke, natikače i sl. neće tolerirati).

Program će biti sljedeći:

Petak, 23. 8. 2013.
- 9:30h – okupljanje ispred recepcije Nuklearne elektrane Krško
- 10h – 13h – razgledavanje Nuklearne elektrane Krško
- 13h – odlazak k Mateju u Ponikve (postavljanje šatora, ručak, druženje itd.)

Subota, 24. 8. 2013.
- cca. 8h - doručak
- 9h – 13h druženje
- 13h – ručak
- 15:30h odlazak na trkalište Raceland
- 16h – 18h – Velika nagrada Mense Slovenije
- 18h – povratak i večera, druženje itd.

Nedjelja, 25. 8. 2013.
- 8h – doručak
- >12h Opraštanje i odlazak

Daljnje upute će uslijediti, a ako imate kakvih pitanja, obratite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobro došli!

Veličina jednog naroda ne mjeri se brojem, kao što se veličina čovjeka ne mjeri stasom. Njegova mjera je količina inteligencije i vrline koje posjeduje.

Viktor Igo

Prijava za testiranje

Ukoliko želite da dobijate informacije o budućim testiranjima, edukativnim sadržajima, sadržajima zabavnog karaktera, kao i druge informacije vezane za  Mensu Crne Gore, dovoljno je da kliknete na link ispod.

https://invite.viber.com/?g2=AQBxIjZwarqFdUlQSdhyWFD%2FKyharOUfXjLAxD0RvolT10ReTHNvQhERmnMzdBeH

Ovo je Viber čat na kome nećete moći da odgovarate, pa samim tim ni da primate poruke od ostalih članova čata, već samo da dobijate pomenute informacije.

Uskoro najave za buduće događaje.

 

 

MENSA.ME 

Mensa Crne Gore je punopravni član Mense Internacional.

+382 (0)67 766 466 | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

© 2012 | nemanja.me